Kajaanin Uimaseura ry – 80 vuotta uinnin asialla

Harrastusmaksut

Kaikki valmennusryhmiin liittyvät kyselyt:

Tiina Kemppainen
Uintiryhmäsihteeri
harrastusryhmat@kajaaninuimaseura.fi.

Ryhmiin otetaan lisää uimareita valmentajaresurssien mukaan.

Uimakoulu ja Harrastusryhmät otsakkeen alta löytyvät ryhmäkuvaukset.

HARRASTUSMAKSUT

Uimakoulut 110€

Vesiralli 100€

Tekniikkaralli 120€

Pikku Kilpurit 150€

IKM/Rollo 160€

Kilpurit 180€

Triathlonryhmä 150 €

Syyskauden harrastusmaksut laskutetaan marras-joulukuulla.
Kevätkauden harrastusmaksut laskutetaan tammi-helmikuulla.

Niille uimareille, jotka eivät uintikaudella kilpaile virallisissa kilpailuissa, lisätään Blue Card Vesipeto -vakuutusmaksu (7€) syyskauden harrastusmaksuun. Uimaseura maksaa vakuutuksen kauden alussa Suomen Uimaliitolle ja perii sen harrastajilta harrastusmaksun yhteydessä. Katso Uimaliiton sivuilta lisätietoa Vesipeto -ryhmävakuutuksesta.

Ne uimarit, jotka kilpailevat, lunastavat itse verkossa Blue Card -lisenssin ja siihen sisältyvän vakuutuksen. Lisenssiuimari rekisteröidään Suomen Uimaliiton toimesta edelleen Tempus -järjestelmään kilpailuilmoittautumisten, tilastoinnin yms. helpottamiseksi. Tempus on valtakunnallinen järjestelmä. Harjoitusryhmän valmentaja auttaa, jos tarvitsette apua lisenssin hankkimisessa.

Harrastusmaksut sisältävät uimaseuran jäsenmaksun. Jäsenmaksua ei vähennetä harrastusmaksusta, vaikka henkilö osallistuu useamman ryhmän toimintaan.

JÄSENMAKSUT

Henkilöjäsenmaksu 15 €

Voit liittyä jäseneksi Kajaanin Uimaseuraan maksamalla jäsenmaksun tilille:

IBAN: Säästöpankki Optia FI27 4600 0010 6796 41
Maksun saaja: Kajaanin Uimaseura ry

Maksaessasi verkkopankissa kirjoita maksun tietokenttään jäsenen nimi, syntymävuosi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Samoin klikkaa itsellesi ilmoittautumislomake, täyttele vaadittavat tiedot ja lähetä sähköpostin liitteenä osoitteeseen asta_mikkonen@hotmail.com.

Muistathan ilmoittaa osoitemuutokset yms. jäsenrekisteriin. On tärkeää, että uimareiden osoitetiedot ovat ajantasalla. Muuttuneet osoitetiedot voi ilmoittaa esim. sähköpostilla.

Kysy lisätietoja ja tarkennuksia KaUS:n jäsenrekisterinhoitaja Asta Mikkoselta:

Asta Mikkonen
asta_mikkonen@hotmail.com