Uintiharrastus KaUS:ssa

Kajaanin Uimaseurassa toimii uintikaudella 2018-2019 kahdeksan harrastusryhmää. Tavoitteena on opettaa lapsia vesitaitavuuden kautta uimataitoisiksi ja innostaa lapsia ja nuoria kilpauinnin pariin. Seurassamme toimii myös aktiivinen triahtlonryhmä aikuisille.

• UIMAKOULU (1xvko, 10krt)

Sammakoilla tavoitteena 10m:n uimataito. Pääsyvaatimuksena perusuimataitojen osaaminen: sukeltaminen ja kellunnat.

Kaloilla tavoitteena 25m:n uimataito. Pääsyvaatimus 10 metrin uimataito.

• VESIRALLI (1xvko)

Vesiralli toimii tällä kaudella kolmessa ryhmässä. Tavoitteena vesitaitavuuden kehittäminen, uintitekniikoiden alkeet. Pääsyvaatimuksena 25m uimataito.

• TEKNIIKKARALLI (2xvko)

Tavoitteena vesitaitavuuden kehittäminen, uintitekniikoiden perusteet niin että 100m sekauintia onnistuu keväällä.

• PIKKU KILPURIT (3xvko)

Tavoitteena monipuolinen uintiharrastus, uintitekniikoiden omaksuminen, kilpailutaitojen opetteleminen, aktiivinen kilpailuihin osallistuminen, liikunnallisen elämäntavan opettelu.

• ROLLO/IKM (5xvko)

Tavoitteena monipuolinen uintiharrastus, lajitekniikoiden hiominen, kilpailutaitojen hiominen, aktiivinen kilpailuihin osallistuminen, liikunnallinen elämäntapa.

• KILPURIT (7xvko)

Tavoitteena monipuolinen uintiharrastus, lajitekniikoiden hiominen, kilpailutaitojen hiominen, aktiivinen kilpailuihin osallistuminen, kilpaurheilijan elämäntapa.

• TRIATHLON  (1xvko)

Uintitekniikoiden harjoittelu yhdessä ryhmän kanssa. Ryhmän tavoitteet sovitaan kauden aluksi kokoonpanon mukaan.

Jos olet kiinnostunut aloittamaan kilpauintiharrastuksen, ota yhteyttä päävalmentajaan.
Päävalmentajan kanssa voitte yhdessä selvittää sopivimman valmennusryhmän, jossa aloittaa uintiharrastus.