Kajaanin Uimaseura mukana Ui elämäsi kuntoon 2020- kampanjassa

Sinä Kajaanin Uimaseuran aktiivitoimija, uimarin vanhempi, mastersuimari, valmentaja, aikuinen liikkuja tai liikkumisen lisäämistä vasta suunnitteleva, lähde mukaan keräämään uituja metrejä tai vesiliikkumaan minuutteja seuran hyväksi!

Ui elämäsi kuntoon- kampanja toteutetaan maaliskuun aikana. Kampanjan tavoitteena on lisätä liikettä uimaseuroissa ja innostaa mahdollisimman moni aikuinen uimaan ja liikkumaan vedessä säännöllisesti. Seuroja palkitaan kampanjan päätyttyä erilaisilla tuotepalkinnoilla mm. aktiivisuuden ja osallistujamäärän mukaan.

Osallistuaksesi kampanjaan sinun tulee kerätä 1.3 – 31.3.2020 välillä uimasi kilometrit ja liikkumasi minuutit. Uimahallin aulasta voit halutessasi ottaa suorituskortin mukaan, joihin tulokset voi merkata. Ilmoita yhteistuloksesi kampanjan päätyttyä sähköpostilla osoitteeseen terhi.ruo@gmail.com

Liikutaan yhdessä Kajaanin uimaseuran nimissä seurasarjan ennätysluvut!