Vesiralliryhmät

Vesiralli on tarkoitettu uintiharrastusta aloittaville lapsille. Vesiralliryhmään tullessaan lapsi osaa uida 25 m yhtäjaksoisesti selällään tai vatsallaan. Harjoituksissa käydään hauskasti ja monipuolisesti läpi uintiurheilun perusteita. Tavoitteena on oppia uimaan 50 metriä vapaauintia ja selkäuintia oikealla tekniikalla, sekä oppia rintauintia ja perhosuintia. Lapsille tulee uintitekniikan lisäksi tutuiksi uimahypyt, vesipelastus sekä erilaiset vesileikit ja -pelit. Vesiralli toiminnan tavoitteena on tukea lapsen kasvua ja antaa jokaiselle lapselle uusia onnistumisen kokemuksia vedessä.

Kajaanin Uimaseurassa vesiralliryhmiä on kolme.  Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa Kajaanin Kaukavedessä, harjoituksen kesto 60min.

Syksyn 2020 ryhmät ja harjoitusajat

Vesiralli 1

Lauantai klo 9:00-10:00

Vesiralli 2