Vesiralliryhmät

Vesiralli on tarkoitettu uintiharrastusta aloittaville lapsille. Ryhmiä on kolmea tasoa. Vesiralli 1-ryhmään tullessaan lapsi osaa uida 25 m yhtäjaksoisesti selällään tai vatsallaan. Harjoituksissa käydään hauskasti ja monipuolisesti läpi uintiurheilun perusteita. Alussa tavoitteena on oppia uimaan vapaauintia ja selkäuintia oikealla tekniikalla. Vesirallin tasot suoritettuaan lapsi osaa uida 50 metriä vapaauintia ja selkäuintia oikealla tekniikalla sekä osaa rintauinnin ja perhosuinnin alkeet. Lapsille tulee uintitekniikan lisäksi tutuiksi uimahypyt, vesipelastus sekä erilaiset vesileikit ja -pelit. Vesiralli toiminnan tavoitteena on tukea lapsen kasvua ja antaa jokaiselle lapselle uusia onnistumisen kokemuksia vedessä.

Kajaanin Uimaseurassa vesiralliryhmiä on kolme.  Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa Kajaanin Kaukavedessä, harjoituksen kesto 60min. Vesirallin harrastusmaksu syksylle 2020 on 150€.

Syksyn 2020 ryhmät ja harjoitusajat

Vesiralli 1

Lauantai klo 9:00-10:00

Ohjaajat: Henna Pernu ja Erika Viitanen