Ilmoittaudu syksyn 2020 mastersuinti- ja vapaauinnin tekniikkaryhmään

Mastersuintiryhmä on tarkoitettu uimataitoisille aikuisille, jotka haluavat harrastaa uintia ja harjoitella säännöllisesti. Harjoitukset viedään läpi suunnitellun ohjelman mukaan ja se sisältää myös tekniikkaharjoitteita. Uintiharjoitukset ovat joka torstai 20-21. Harrastusmaksu syksylle 2020 on ilmoittautumismaksu 50 € + 6 € / uintikerta.

Vapaauinnin tekniikkaryhmä on tarkoitettu triathlon suoritukseen tähtääville, kuntoilijoille sekä aikuisille, jotka haluavat oppia uinnin salat. Ryhmässä on niin aloittelijoita kuin enemmän uineita. Harjoitukset viedään läpi suunnitellun ohjelman mukaan ja sisältää pääasiassa vapaauinnin tekniikkaharjoitteita. Uintiharjoitukset ovat joka sunnuntai-aamu 8-10. Harrastusmaksu syksylle 2020 on 200€.

Ryhmien toteutumisen edellytyksenä on vähintään 9 osallistujaa per ryhmä. Mikäli ilmoittautuneita on vähemmän, niin uimarit pyritään sijoittamaan toiseen ryhmään.

Ilmoittautuminen ryhmiin ja tiedustelu:

Tiina Kemppainen
Uintiryhmäsihteeri