Ilmoittaudu syksyn 2020 uimakouluihin

Ilmoittautuminen Kajaanin Uimaseuran syksyn 2020 uimakouluihin on käynnissä! Uimakoulut ovat maanantaisin klo 17-20. Uintikertoja on 15 syksyllä ja yksi uintikerta kestää 30-45 min ryhmästä riippuen. Uimaopettajat ottavat lapset aulassa vastaan ennen uimakoulua ja tuovat sinne takaisin. Harrastusmaksu syksylle 2020 on 130€.

Meillä on kahdentasoisia uimakouluryhmiä. Sammakot ryhmä on tarkoitettu uimataidottomille ja veteen totutteleville lapsille. Kalat ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka sukeltavat ja osaavat uida 5 metriä valitsemallaan tyylillään ilman apuvälineitä esim. koiraa tai selällään potkien. Lapsen tulee olla täyttänyt 4 vuotta uimakoulun alkaessa.

Ilmoittautuminen ryhmiin ja tiedustelu:

Tiina Kemppainen
Uintiryhmäsihteeri
harjoitusryhmat@kajaaninuimaseura.fi

Ryhmien määrä riippuu ilmoittautuneiden määrästä. Ryhmien toteutumisen edellytyksenä on vähintään 6 osallistujaa per ryhmä. Mikäli ilmoittautuneita on vähemmän, niin uimarit pyritään sijoittamaan toiseen ryhmään.