Teemu Peteri Kajaanin Uimaseuran toiminnanjohtajaksi

Moikka! Mä oon Teemu Peteri. Aloitin syyskuun alussa Kajaanin Uimaseuran toiminnanjohtajan tehtävissä. Tehtävä on uusi uimaseurassa. Työn kuvaani kuuluu muun muassa tiedottaminen, ohjaaja rekrytointi, uimakouluvastaavana toimiminen, toiminnan kehittäminen ja seuratoimintaan liittyviin tiedusteluihin vastaaminen. Minut voi nähdä tämän lisäksi altaalla ohjaamassa uimakouluja ja eri ryhmiä.

Olen harrastanut uintia pienestä pitäen. Kilpauintia harrastin intensiivisesti n. 10 vuoden ajan. Sen jälkeen olen toiminut ohjaajana sekä uimaopettajana Oulun Lohissa parin vuoden ajan, ja nyt Kajaanissa viimeisen 3 vuoden ajan. Intohimo uintia kohtaan ei ole hiipunut vuosien varrella, ja tämä on tuonut minut aikanaan Kajaaniin opiskelemaan liikunnanohjaajaksi.

Olen innoissani tästä uudesta haasteesta, jossa pääsen kehittämään kajaanilaista uintia yhdessä Kajaanin Uimaseuran johtokunnan ja valmentajien kanssa. Koen, että kaikilla halukkailla tulisi olla mahdollisuus harrastaa uintia. Onhan uimataito kansalaistaito ja uinti hieno harrastus. Yksi tulevaisuuden tavoitteista onkin tarjota kaiken tasoisille uimareille mahdollisuus harrastaa uintia hyvässä porukassa.

Toivonkin, että uimarit ja huoltajat olisivat aktiivisesti mukana seuratoiminnassa. Toimintaa järjestetään teitä varten, joten minulle voi esittää rohkeasti kysymyksiä, antaa palautetta sekä ehdotuksia, joko sähköpostiin [email protected] tai soittamalla numeroon 041 318 3513. Tai jos näet minua hallilla, voit tulla juttelemaan kanssani.

Toivotan kaikille uinnin täyteistä loppusyksyä, ja nähdään uimahallilla ?