Ui elämäsi kuntoon-kampanja 1.-31.10.2020

Sinä Kajaanin Uimaseuran aktiivitoimija, uimarin vanhempi, mastersuimari, valmentaja tai aikuinen liikkuja, lähde mukaan keräämään uituja metrejä tai vesiliikkumaan minuutteja seuran hyväksi!

Ui elämäsi kuntoon- kampanja toteutetaan lokakuun aikana 1.-31.10.2020. Kampanjan tavoitteena on lisätä liikettä uimaseuroissa ja innostaa mahdollisimman moni aikuinen uimaan ja liikkumaan vedessä säännöllisesti. Seuroja palkitaan kampanjan päätyttyä erilaisilla tuotepalkinnoilla mm. aktiivisuuden ja osallistujamäärän mukaan.

Osallistuaksesi kampanjaan sinun tulee kerätä 1.-31.10.2020 välillä uimasi kilometrit ja liikkumasi minuutit. Uimahallin aulasta voit halutessasi ottaa suorituskortin mukaan, joihin tulokset voi merkata. Ilmoita yhteistuloksesi kampanjan päätyttyä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Liikutaan yhdessä Kajaanin uimaseuran nimissä seurasarjan ennätysluvut!