Kajaanin Uimaseura on ottanut myClubin käyttöönsä

Kajaanin Uimaseura on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita. Muun muassa uusien harrastajien ilmoittautuminen siirtyy palvelun käyttöönoton myötä kokonaan myClubiin. Kevään ryhmiin ilmoittautuminen aukeaa Kajaanin Uimaseuran verkkosivuilla maanantaina 14.12.2021.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut, jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi. Uimaseuran nykyiset jäsenet saavat lähipäivinä aktivointilinkin sähköpostiin, jolla voi ottaa myClubin käyttöön ilman erillistä ilmoittautumista ryhmiin.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä: Teemu Peteri, [email protected]

Ystävällisin terveisin, Kajaanin Uimaseura

myClub käyttöohjeet löydät täältä: https://help.myclub.fi/