Johtokunnan katsaus tammikuu 2021

Keväällä 2021 tulen kirjoittamaan kuukausittaisia johtokunnan katsauksia. Katsauksen tavoitteena on avata Kajaanin Uimaseuran johtokunnan toimintaa, ja kertoa mitä seuralle kuuluu.

Kajaanin Uimaseuran uuden johtokunnan järjestäytymiskokous oli sunnuntaina 17.1.2021. Kokouksessa olivat paikalla vuoden 2020 syyskokouksessa valitut seuran puheenjohtaja ja jäsenet. Useamman vuoden seuran puheenjohtajana toiminut Esa Kärnä jatkaa tehtävässään vuoden 2021 kevätkokoukseen asti. Varapuheenjohtajana toimii Jukka-Pekka Partanen. Jäseninä toimivat Imke Höfling, Elisa Moilanen, Terhi Ruotsalainen, Timo Orre sekä Juha Huotari.

Kokouksessa puhuttivat paikallisten alueuintien sekä kansallisten kevätuintien järjestäminen. Päätimme, että alueuinnit sekä kevätuinnit pidetään mahdollisuuksien mukaan. Alueuinnit olisi tarkoitus järjestää kerran kuussa. Ensimmäiset alueuinnit pyritään pitämään la 30.1. Koronan takia rajaamme kilpailuihin osallistumisoikeuden toistaiseksi lisenssiuimareille. Paikan päälle ei oteta yleisöä, ja toimitsijoiksi tulevilta velvoitamme maskin käyttöä. Lisenssittömille uimareille pyrimme järjestämään erillisiä kilpailuharjoituksia kevään aikana.

Helmikuusta alkaen tulemme siirtämään seuramme laskujen maksuvalvonnan eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle. Käytännössä tämä merkitsee seuraavaa:

– suoritus seuralle kulkee Visman asiakasvaraintilin kautta

– tilinumero vaihtuu

– Visma lähettää maksuhuomautukset

Huom. Vanhat laskut ovat ennallaan, joten käytättehän aina laskulla olevaa tilinumeroa. Laskut löytyvät normaaliin tapaan myös myclub tililtä. Uusien palveluiden käyttöönoton johdosta vapautuvien resurssien myötä voimme palvella Teitä asiakkaanamme entistä paremmin ja tehokkaammin.

Maksamiseen liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä laskutuspalvelun numeroon 02 4808 8020 tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Kajaanin Uimaseura tiedottaa jäseniään kyseisestä asiasta vielä erillisellä sähköpostilla.

Uintiterveisin,

Teemu Peteri / Toiminnanjohtaja