Harrastusmaksut lähetetty ma 15.2.2021

Kajaanin Uimaseura ry on laskuttanut kevään 2021 harrastusmaksut maanantaina 15.2. Lasku on lähetetty myClub-tiliin yhdistettyyn sähköpostiin. Katso myös roskaposti. Lasku on nähtävissä myös myClub-tilillä.

Olemme siirtäneet seuramme laskujen maksuvalvonnan eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle. Käytännössä tämä merkitsee seuraavaa:

• Suoritus seuralle kulkee Visman asiakasvaraintilin kautta. Huom! Tilinumero on vaihtunut. Maksa laskussa näkyvään tilinumeroon.
  • Muistathan käyttää laskussa olevaa viitenumeroa, jotta voimme kohdistaa maksetut laskut oikeisiin henkilöihin.
  • Visma lähettää maksuhuomautukset, jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Huomautusmaksu on 5€.
  • Visma hoitaa mahdolliset perinnät, jos laskua ei ole maksettu huomautuksen jälkeen.

Maksamiseen liittyvissä asioissa tai, jos haluatte pyytää lisää maksuaikaa pyydämme ottamaan yhteyttä Visman
laskutuspalvelun numeroon 02 4808 8020 tai
sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Mikäli on muuta kysyttävää laskuihin liittyen ota yhteyttä toiminnanjohtajaan: [email protected] tai soita 041 318 3513