Kajaanin Uimaseura

Johtokunnan katsaus helmikuu 2021

Kajaanin Uimaseuran helmikuun johtokunnankokous oli ystävänpäivänä 14.2.2021. Päätöksiä tehtiin muun muassa talkootoimintaan ja kilpailuihin liittyen.

Kokouksessa johtokunta päätti, että seura aktivoituu varainhankinnassa ja talkootoiminnassa. Tätä varten luotiin uusi talkoovastaavan tehtävä. Tehtävän otti vastaan johtokunnan jäsen Terhi Ruotsalainen. Hän käynnistää talkootoimintoja ja toimii yhteyshenkilönä talkoolaisille. Talkootoiminnan tavoitteena on yhdessä uimareiden vanhempien kanssa kerätä varoja kilpailureissuille, jotta tulevien kilpailureissujen kustannukset olisivat uimareille pienemmät. Ensimmäinen varainkeruukampanja aloitetaan 26.2.2021 myymällä Pilkkoset-tuotteita. Jos olet kiinnostunut tukemaan kilpailureissuja tilaamalla tuotteita tai osallistumalla varainkeruuseen, saat lisätietoja Terhiltä: [email protected]

Myytävät tuotteet löytyvät täältä: https://pilkkoset.fi/tuotteet/

Kaukaveden Kevätuinnit 17-18.4.2021 on peruttu koronatilanteesta johtuen. Todennäköisesti kisoihin mennessä muutosta parempaa ei olisi vielä tapahtunut, joten edellytyksiä järjestää isoja kilpailuja ulkopaikkakuntalaisten kanssa ei ole. Päätös tehtiin Kainuun Sotelta saatujen suositusten perusteella. Alueuinteja järjestetään normaalisti nykyisessä koronatilanteessa erikoisjärjestelyin, joista mainittiin tammikuun katsauksessa.

Haluan vielä loppuun kertoa johtokunnan jäsenten toiminnasta Kajaanin Uimaseurassa. Johtokunnan muodostaa seitsemän jäsentä. He ylläpitävät ja edesauttavat toimintaa osallistumalla kokoukseen kerran kuukaudessa, tekemällä yhdessä päätöksiä sekä hoitamalla omia vastuualueitaan. Kokous kestää yleensä n. 1-2h ja käsiteltävinä asioina on muun muassa edellä mainittuja aiheita sekä paljon muuta. Vastuualueet eivät ole laajoja, vaan esimerkiksi edellä mainitun talkoovastaavan kaltaisia. Kuukaudesta riippuen vastuualueen hoitaminen vie omaa aikaa noin 1-5h kuukaudessa tai ei ollenkaan. Työnmäärä ei ole niin iso, mitä voisi kuvitella, joten kannattaa laittaa harkintaan johtokunnan jäseneksi hakeminen seuraavan tilaisuuden tullen😉

Tiesitkö, että Kajaanin Uimaseuralla on Instagram-tili? Seuraamalla tiliä pääset kurkkaamaan, mitä harjoituksiin kuuluu ja mitä kivaa altailla tehdään: www.instagram.com/kajaaninuimaseura

Uintiterveisin,

Teemu Peteri / Toiminnanjohtaja