Johtokunnan katsaus maaliskuu 2021

Kajaanin Uimaseuran maaliskuun johtokunnankokous oli 14.3.2021. Seuraavassa seuran tärkeimmät ajankohtaiset kuulumiset.

Kevätkokous 2021 pidetään 27.4.2021 kello 18.00 Kaukaveden kokoushuoneessa. Samalla Kajaanin Uimaseuran johtokuntaan haetaan yksi uusi jäsen, kun puheenjohtajana useamman vuoden toiminut Esa Kärnä siirtyy taka-alalle seuratoiminnassa. Johtokunnassa pääsee päättämään seuran toimintatavoista, tulevaisuudesta ja talousasioista, sekä tekemään tätä tärkeää työtä seuramme uimareiden hyväksi yhteistyössä valmennuksen ja toiminnanjohtajan kanssa.

Jos olet kiinnostunut johtokunnassa toimimisesta, ole yhteydessä puheenjohtaja Esa Kärnään.

p. 045 206 1076 tai sähköposti: [email protected]

Seuran taloudenhoitajan tehtävät ovat siirtyneet osaksi toiminnanjohtajan tehtäviä maaliskuun alussa. Taloudenhoitajana toimi useamman vuoden ajan Asta Mikkonen. Kiitos Asta kaikesta työstä, jonka teit Kajaanin Uimaseuran hyväksi.

Talouteen, laskutukseen ja maksuihin liittyvissä asioissa voit laittaa viestiä [email protected] tai soittaa 041 318 3513.

Peruttujen Kaukaveden Kevätuintien tilalla järjestämme Kainuun Alueuinnit lauantaina 17.4 kilpailulisenssin omaaville uimareille.

Syksyn 2021 uimakouluista tiedotetaan toukokuun lopulla. Voin jo nyt kertoa, että tarkoituksena olisi panostaa syksyllä 2021 enemmän lasten ja nuorten uimataidon edistämiseen, joten pysykää kuulolla 😉

Tiesitkö, että Kajaanin Uimaseuralla on Instagram-tili? Seuraamalla tiliä pääset kurkkaamaan, mitä harjoituksiin kuuluu ja mitä kivaa altailla tehdään: www.instagram.com/kajaaninuimaseura

Uintiterveisin,

Teemu Peteri / Toiminnanjohtaja