Tekniikkaryhmäläisten kilpailuharjoitukset

Toukokuussa tekniikkaryhmäläiset (vesi- ja tekniikkaralli) pääsevät myös kilpailemisen makuun, kun järjestämme heille kilpailuharjoitukset lauantaina 15.5 klo 18.45 alkaen🥳

Seuraavassa infoa kilpailuihin liittyen. Kisalajit:

1. T/P 50 vu
  2. T/P 25 vu
  3. T/P 25 su
  4. T/P 100 sku

Ilmoittakaa oman ryhmän ohjaajalle perjantaihin 7.5 mennessä osallistuuko lapsi kisoihin sekä mihin lajeihin hän haluaa osallistua. Ilmoittautuminen muodossa:

Esim. Ulla Uimari, 2010, 2, 3

Kilpailuharjoitusten järjestämiseen tarvitsemme 8 vapaaehtoista toimitsijoiksi. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Tehtävät sisältävät sekuntikellolla ajanottamista, aikojen ylös kirjaamista sekä lasten opastusta. Ilmoittaudu toimitsijaksi laittamalla viestiä osoitteeseen [email protected] perjantaihin 7.5 mennessä.

Olemassa olevien kokoontumisrajoitusten takia emme voi ottaa yleisöä kilpailuihin. Tämä koskee myös kahviota. Ohjaajat ottavat vastuun lapsista samalla tavalla kuin harjoituksissa. Toimitsijana on mahdollista nähdä oma lapsi uimassa😉

Nähdään kisoissa😊