Johtokunnan katsaus huhtikuu 2021

Esa Kärnä piti viimeisen johtokunnan kokouksen seuran puheenjohtajana 18.4.2021. Kajaanin Uimaseura kiittää Esaa kaikesta työstään uinnin hyväksi! Läksiäislahjaksi hän sai KaUS- villasukat, joille löytyy varmasti käyttöä Suomen kesässä.

Vuoden 2021 kevätkokous valitsi Kajaanin Uimaseuran uudeksi puheenjohtajaksi Jukka-Pekka Partasen. Esa Kärnän tilalle Kajaanin Uimaseuran johtokunnan uudeksi jäseneksi valittiin Virpi Heikkinen. Tsemppiä molemmille tehtäviin!

Toukokuussa pidetään alueuinnit lauantaina 8.5 kilpailulisenssin omaaville uimareille sekä tekniikkaryhmäläisten kilpailuharjoitukset lauantaina 15.5. Kilpailuharjoituksissa uimarit, joilla ei ole kilpailulisenssiä pääsevät myös kilpailemisen makuun.

Hyvää Vappua,

Teemu Peteri / Toiminnanjohtaja