Ilmoittaudu syksyn 2021 ryhmiin!

Ilmoittautuminen ryhmiin on käynnissä. Ole nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittautuminen päättyy 21.6.2021 klo 21.00. Ryhmään voi ilmoittautua klikkaamalla alla olevista kuvakkeista. Ilmoittautumisohjeet ovat sivun alaosassa.

Uimakoulut

Tekniikkaryhmät

Ilmoittautumisalustana käytämme myClub-palvelua. Kaikki ilmoittautumiset ryhmiin tehdään kyseisellä alustalla. Seuraavassa ilmoittautumisohjeet jos sinulla ja / tai lapsellasi (henkilöllä, jota olet ilmoittamassa) EI ole vielä myClub-tunnuksia.

Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisen myClub ID-käyttäjätilin luomista, jolla kirjaudut sisään.

1. Anna ensin sähköpostiosoitteesi ja omat tietosi. (Toivomme, että käytätte henkilökohtaista sähköpostia. Yritys/organisaatio sähköpostit luokittelevat tulevat viestit ja laskut herkemmin roskapostiksi.)

2. Klikkaat oman ikäryhmäsi -> ”Olen 13-vuotias tai yli”.

3. Anna oma nimesi ja salasana palvelun käyttöä varten ja hyväksy palvelun käyttöehdot.

4. Anna lapsesi tiedot, jos olet ilmoittamassa häntä ryhmään tai jos ilmoitat itsesi, niin anna omat tietosi.

5. Anna kontakti kohtaan omat tietosi ja jos olet ilmoittamassa lastasi anna omat tietosi myös huoltaja kohtaan.

Klikkaa alla olevaa ”ILMOITTAUDU TAPAHTUMIIN”

Valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua ja paina ”Ilmoittaudu tästä”

Lisätietoja ryhmistä ja ilmoittautumisesta:

Puhelinaika: ma-to klo 10-13