Ilmoittaudu aikuisten uintekniikkakurssille!

Ilmoittautuminen aikuisten syksyn 2021 uintitekniikkakurssille on nyt auki! Ryhmään voi ilmoittautua klikkaamalla alla olevista kuvakkeista. Ilmoittautumisohjeet ovat sivun alaosassa.

Aikuisten uintitekniikkakurssi

Kurssin sisältö
• Kurssi soveltuu aikuisille tai nuorille, jotka osaavat uida 200 metriä.
• Kurssilla käydään läpi vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikat ja lajiharjoittelun perusteet.
• Harjoiteltavia osa-alueita ovat muun muassa hengitystekniikka, kellunnat, liut ja sukellukset. Tavoitteena on saada uinnista rento, tehokas ja mukava liikkumismuoto.
• Harrastusta voi jatkaa Mastersryhmän kanssa kurssin jälkeen.

Aikataulu
• Kurssi alkaa to 16.9.2021, viimeinen kerta su 17.10.2021.
• Kurssin kesto 10 krt, 2 krt viikossa.
• Harjoitukset to-ilta klo 20-21 ja su-aamu klo 9-10.
• Harjoitusten aikana halli on muulta yleisöltä suljettuna.

Hinta ja ilmoittautuminen
• Kurssin hinta on 140 €.
• Kurssin suorittaneet voivat jatkaa harrastusta Mastersryhmässä hintaan 6€ / krt.

Ilmoittautumisalustana käytämme myClub-palvelua. Kaikki ilmoittautumiset ryhmiin tehdään kyseisellä alustalla. Seuraavassa ilmoittautumisohjeet jos sinulla ja / tai lapsellasi (henkilöllä, jota olet ilmoittamassa) EI ole vielä myClub-tunnuksia.

Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisen myClub ID-käyttäjätilin luomista, jolla kirjaudut sisään.

1. Anna ensin sähköpostiosoitteesi ja omat tietosi. (Toivomme, että käytätte henkilökohtaista sähköpostia. Yritys/organisaatio sähköpostit luokittelevat tulevat viestit ja laskut herkemmin roskapostiksi.)

2. Klikkaat oman ikäryhmäsi -> ”Olen 13-vuotias tai yli”.

3. Anna oma nimesi ja salasana palvelun käyttöä varten ja hyväksy palvelun käyttöehdot.

4. Anna lapsesi tiedot, jos olet ilmoittamassa häntä ryhmään tai jos ilmoitat itsesi, niin anna omat tietosi.

5. Anna kontakti kohtaan omat tietosi ja jos olet ilmoittamassa lastasi anna omat tietosi myös huoltaja kohtaan.

Klikkaa alla olevaa ”ILMOITTAUDU TAPAHTUMIIN”

Valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua ja paina ”Ilmoittaudu tästä”