Vapaita paikkoja lasten tekniikkaryhmissä. Ilmoita lapsi mukaan!

Ensi viikolla alkavat lasten tekniikkaryhmien harjoitukset🥳Vielä mahtuu kahteen ryhmään mukaan! Ryhmät ovat vesiralli 1 ja tekniikkaralli 3.

Tässä lyhyet kuvaukset ryhmistä sekä kenelle ne sopivat:

Vesiralli on tarkoitettu uintiharrastusta aloittaville lapsille. Harjoituksissa vahvistetaan olemassa olevia uimataitoja, sekä käydään hauskasti ja monipuolisesti läpi uintiurheilun perusteita. Vesiralli 1- ryhmään tullessaan lapsi on joko suorittanut tekniikkamerkin uintikirjasta tai osaa uida 100 m yhtäjaksoisesti selällään/vatsallaan sekä osaa uida selkä- ja vapaauintia 25 m. Tavoitteena on suorittaa taitomerkki uintikirjasta.

Ryhmään voivat ilmoittautua 2011 tai sitä myöhemmin syntyneet lapset. Vesiralli on syksyllä lauantai -aamuisin klo 9-10. Ensimmäiset harjoitukset ovat lauantaina 28.8. Ryhmän harrastusmaksu syysjaksolle on 150€.

Tekniikkaralli on suunnattu lapsille, jotka ovat innostuneita uimisesta ja haluavat oppia erilaiset uintityylit sekä tekniikat kuten starttihypyt ja käännökset. Ryhmään tullessaan lapsi on joko suorittanut uintikirjasta taitomerkin tai osaa uida 150 m yhtäjaksoisesti, jossa hän käyttää vähintään kahta eri uintitekniikkaa sekä osaa uida selkä- ja vapaauintia 50 m.

Tekniikkaralli 3 ryhmä on tarkoitettu 2009 tai sitä myöhemmin syntyneille lapsille. Harjoitukset ovat 2x viikossa ja alkavat keskiviikkona 25.8. Harjoituspäivinä tulevat olemaan keskiviikko klo 17.15-17.45 (jumppa) + klo 17.45-18.30 (uinti) ja lauantai klo 9-10.  Ryhmän harrastusmaksu syysjaksolle on 170€.

Ryhmiin voi ilmoittautua klikkaamalla alla olevista kuvakkeista.

Ilmoittautumisalustana käytämme myClub-palvelua. Kaikki ilmoittautumiset ryhmiin tehdään kyseisellä alustalla. Seuraavassa ilmoittautumisohjeet jos sinulla ja / tai lapsellasi (henkilöllä, jota olet ilmoittamassa) EI ole vielä myClub-tunnuksia.

Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisen myClub ID-käyttäjätilin luomista, jolla kirjaudut sisään.

1. Anna ensin sähköpostiosoitteesi ja omat tietosi. (Toivomme, että käytätte henkilökohtaista sähköpostia. Yritys/organisaatio sähköpostit luokittelevat tulevat viestit ja laskut herkemmin roskapostiksi.)

2. Klikkaat oman ikäryhmäsi -> ”Olen 13-vuotias tai yli”.

3. Anna oma nimesi ja salasana palvelun käyttöä varten ja hyväksy palvelun käyttöehdot.

4. Anna lapsesi tiedot, jos olet ilmoittamassa häntä ryhmään tai jos ilmoitat itsesi, niin anna omat tietosi.

5. Anna kontakti kohtaan omat tietosi ja jos olet ilmoittamassa lastasi anna omat tietosi myös huoltaja kohtaan.

Klikkaa alla olevaa ”ILMOITTAUDU TAPAHTUMIIN”

Valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua ja paina ”Ilmoittaudu tästä”