Kajaanin Uimaseura

Johtokunnan katsaus syyskuu 2021

Tervetuloa lukemaan Kajaanin Uimaseuran johtokunnan katsausta syyskuulta 2021! Seuraavassa seuran tärkeimmät ajankohtaiset kuulumiset.

Syksyn 2021 harrastusmaksut laskutetaan viikon 39 alussa. Lasku toimitetaan sähköpostiosoitteeseen, joka on yhdistetty uimarin myClub-tiliin. Lasku on myös nähtävissä myClub:ssa.

Tule toimitsijaksi kilpailuihin! Tärkeä osa Kajaanin Uimaseuran toimintaa on erilaisten kilpailuiden järjestäminen niin tekniikka- kuin kilparyhmissä uiville lapsille. Alueuinneissa lapset pääsevät tutustumaan kilpailemiseen matalalla kynnyksellä. Kansalliset uintikilpailut antavat lapsille hyvän mahdollisuuden osallistua isoimpiin kisoihin tutussa ympäristössä ilman matkustelua sekä niillä on taloudellinen merkitys seuralle.  Jotta kilpailuiden järjestäminen on mahdollista nyt ja tulevaisuudessa tarvitsemme uutta verta mukaan toimitsija porukkaan. Tule mukaan liittymällä toimitsijoiden WhatsApp-ryhmään seuraavan linkin kautta: https://chat.whatsapp.com/CHaI9PpVidF0iQYAjvv7or

Ryhmässä kysytään toimitsijoita kilpailuiden kynnyksellä. Uudet toimitsijat perehdytetään tehtäviin.

Seuravaatteiden tilaus on päättynyt.  Tilaukset on lähetetty eteenpäin seuravaatteiden toimittajalle. Pidämme tilauksen tehneitä ajan tasalla tilauksen edistymisestä.

KaUS osta/myy seuravaatteita ja uintivarusteita Facebook-ryhmä. Olemme luoneet ryhmän, jonka kautta voitte myydä/ostaa pieneksi tai käyttämättömäksi jääneitä vaatteita sekä varusteita. Ryhmän löytää täältä: https://www.facebook.com/groups/393505045511135

Kiitos, että luit johtokunnan katsauksen. Hyvää syksyä!

Uintiterveisin,

Teemu Peteri / Toiminnanjohtaja