Tule Kajaanin Uimaseuran kannattajajäseneksi

Kajaanin Uimaseuran jäseneksi voi myös liittyä, vaikka ei osallistu maksulliseen harrastustoimintaan. Tällainen kannattajajäsenyys maksaa 15€ per kalenterivuosi.

Kannattajajäsenenä tuet Kajaanin Uimaseuran toimintaa, ja saat oikeuden osallistua seuran sääntömääräisiin syys- ja kevätkokouksiin sekä voit osallistua ilman erillistä maksua Masters-ryhmän juoksu- ja lihaskuntotreeneihin Kajaanihallin yleisurheilutilassa sunnuntaisin klo 17-18.

Lapset, nuoret ja aikuiset, jotka osallistuvat harrastustoimintaan ja maksavat niistä harrastusmaksuja ovat automaattisesti seuran jäseniä. Jäsenyys loppuu, kun ei enään osallistu ryhmän toimintaan ja maksa harrastusmaksua.

Liittymällä nyt, jäsenyytesi on voimassa 31.12.2022 asti. Sen jälkeen jäsenyys on voimassa aina vuoden kerrallaan tammikuusta-joulukuuhun. Jäsenlasku lähetetään aina seuraan liittymisen yhteydessä tai tammikuussa, kun uusi kalenterivuosi alkaa.

Liittyminen jäseneksi tapahtuu myClubin kautta. Antakaa liittymisen yhteydessä kaikki yhteystiedot pois lukien henkilötunnus. Puutteelliset yhteystiedot estävät laskun lähettämisen, ja tällöin jäsenyys ei voi astua voimaan. Jäsenlasku toimitetaan sähköpostiin, jonka lisäsitte yhteystietoihin.