Kajaanin Uimaseura

Kainuun alueuinnit ja kilpailuharjoitukset 20.3 – tulokset

Kajaanin Uimaseura järjesti sunnuntaina 20.3.2022 Kainuun alueuinnit ja lasten sekä aikuisten kilpailuharjoitukset Vesiliikuntakeskus Kaukavedessä. Lasten kilpailuharjoituksiin osallistui 40 innokasta pikku uimaria. Nuorimmat osallistujat täyttävät tänä vuonna seitsemän. Aikuisia mukana oli 10, ja kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun heille pidettiin omat harjoituskisat. Tämä saa ehdottomasti jatkoa ensi kisoissa.

Lasten ja aikuisten kilpailuharjoitusten tulokset löytyvät täältä.

Kainuun alueuinnit ovat virallisemmat kilpailut ja niihin voivat osallistua vain kilpailulisenssin omaavat uimarit. Meidän seurasta starttasi 25 uimaria ja Swimming Club Vuokatin uimareita mukana oli 3. Kisat olivat erittäin onnistuneet pienen loman jälkeen. Kesän Ikäkausimestaruusuinteihin aikarajan alittivat Iida Kemppainen 100m perhosuinnissa ja Tuukka Orre 200m selkäuinnissa. Seuraavat kilpailut ovat jo ensi viikolla, kun osallistumme Nuorisouinteihin. Kisatunnelmia voi seurata meidän Instagram tilin kautta @kajaaninuimaseura

Kainuun alueuintien tulokset löytyvät täältä.

Kilpailuharjoitusten ja Kainuun alueuintien aiemmat tulokset löytyvät täältä.