Ilmoittautuminen syksyn 2022 ryhmiin

Ilmoittautuminen syksyn 2022 lasten ja aikuisten ryhmiin on käynnissä. Tutustukaa ryhmiin ja löytäkää itsellenne sopiva.

Järjestämme uimakouluja kaiken tasoisille lapsille (4-12v). Uimakouluja on alkeisryhmiä (sammakot/meritähti/delfiinit) ja jatkouimakouluja (kalat), lisätietoa kaikista ryhmistä löytyy täältä.

Uimakoulun jälkeen varsinainen uimataito opitaan vesirallissa. Vesiralli on tarkoitettu uintiharrastusta aloittaville lapsille. Harjoituksissa vahvistetaan olemassa olevia uimataitoja, sekä käydään hauskasti ja monipuolisesti läpi uintiurheilun perusteita. Lisätietoa kaikista vesiralli- ryhmistä ja muista harrasteryhmistä löytyy täältä.

Treeniryhmä on suunnattu 10-15- vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa uintia rennolla otteella ilman paineita kisaamisesta. Ryhmään tullessaan lapsi/nuori jaksaa uida yhtäjaksoisesti 100m. Uintilajeja ei tarvitse osata, kunhan jaksaa edetä pidempiäkin matkoja, ja omaa intoa oppia uutta. Ryhmässä harjoitellaan mm. eri uintilajeja, käännöksiä ja hyppyjä, samalla harjoitamme uimareiden kestävyyttä vedessä liikkuessa.

Aikuiset ja nuoret (15 vuodesta ylöspäin) pääsevät harjoittelemaan uintia mastersryhmässä, sekä kehittämään uimataitoaan uintitekniikkakurssilla. Mastersryhmä soveltuu erinomaisesti mm. kuntouimareille, kilpauintia harrastaneille, aktiivisille tai tavoitteellisille uimareille. Ryhmässä harjoitellaan jokaisen lajin tekniikoita ja tehoalueita. Uintitekniikkakurssilla käydään läpi vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikat. Ei vaadita tekniikan pohjataitoja, uimataito 100 metriä yhtä mittaa.

Kysymyksiä ryhmiin liittyen voi esittää toiminnanjohtajalle: [email protected] tai 041 318 3513

Ryhmiin voi ilmoittautua klikkaamalla alla olevista kuvakkeista. Ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät sivun alaosasta.

Uimakoulut

Harrasteryhmät

Aikuiset

Ilmoittautumisalustana käytämme myClub-palvelua. Kaikki ilmoittautumiset ryhmiin tehdään kyseisellä alustalla. Seuraavassa ilmoittautumisohjeet jos sinulla ja / tai lapsellasi (henkilöllä, jota olet ilmoittamassa) EI ole vielä myClub-tunnuksia.

Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisen myClub ID-käyttäjätilin luomista, jolla kirjaudut sisään.

1. Anna ensin sähköpostiosoitteesi ja omat tietosi. (Toivomme, että käytätte henkilökohtaista sähköpostia. Yritys/organisaatio sähköpostit luokittelevat tulevat viestit ja laskut herkemmin roskapostiksi.)

2. Klikkaat oman ikäryhmäsi -> ”Olen 13-vuotias tai yli”.

3. Anna oma nimesi ja salasana palvelun käyttöä varten ja hyväksy palvelun käyttöehdot.

4. Anna lapsesi tiedot, jos olet ilmoittamassa häntä ryhmään tai jos ilmoitat itsesi, niin anna omat tietosi.

5. Anna kontakti kohtaan omat tietosi ja jos olet ilmoittamassa lastasi anna omat tietosi myös huoltaja kohtaan.

Klikkaa alla olevaa ”ILMOITTAUDU TAPAHTUMIIN”

Valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua ja paina ”Ilmoittaudu tästä”