Kajaanin Uimaseura

Uimakoulut ja harrasteryhmät ovat käynnissä. Ilmoittaudu mukaan!

Uimakoulut alkoivat sunnuntaina 14.8 ja maanantaina 15.8. Kaikki ryhmät ovat tällä hetkellä täynnä lukuun ottamatta sunnuntain kalat 3 -ryhmää. Ryhmien kuvaukset ja ajantasaiset vapaat uimakoulupaikat löytyvät uimakoulujen sivuilta, täältä.

Vesirallit pyörähtivät käyntiin yhtä aikaa uimakoulujen kanssa. Vesirallit ovat suoraa jatkoa uimakouluille. Tavoitteena on vahvistaa olemassa olevia uimataitoja sekä käydä hauskasti ja monipuolisesti läpi uintiurheilun perusteita. Ryhmiin on muutamia vapaita paikkoja.

Lauantai-aamuisin on nuorten treeniryhmän harjoitukset. Ryhmä on suunnattu 10-15- vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa uintia rennolla otteella ilman paineita kisaamisesta. Ryhmään mahtuu mukaan useampi uimari.

Vesirallien sekä treeniryhmän kuvaukset ja ajantasaiset vapaat paikat löytyvät harrasteryhmien sivuilta, täältä.

Aikuisten toiminta käynnistyy torstaina 1.9. Kaikki uinnista kiinnostuneet 15 vuodesta ylöspäin ovat tervetulleita hiomaan uimataitojaan uintitekniikkakurssille ja osallistumaan Masters -ryhmän harjoituksiin. Ilmoittautuminen ja tarkemmat kuvaukset toiminnasta löytyvät täältä.