Kainuun alueuinnit ja kilpailuharjoitukset 3.9 – tulokset

Syksyn 2022 ensimmäiset Kainuun Alueuinnit ja kilpailuharjoitukset uitiin lauantaina 3.9. Meidän uimareiden lisäksi menossa olivat mukana Swimming Club Vuokatti ja heidän uimarit.

Kilpailuharjoituksiin osallistui 20 nuorta uimaria ja 3 aikuista. Nuorille kisamatkoina olivat 25m vapaauinti ja 25m selkäuinti. Kaikki osallistujat palkittiin mitaleilla. Aikuisten kisamatkana oli 50m vapaauinti.

Kilpailuharjoitusten tulokset

Kainuun Alueuinteihin osallistui 30 kilpailulisenssin omaavaa uimaria. Heidän vauhti kauden ensimmäisissä kilpailuissa vaikutti erittäin lupaavalta. Uimarit ja valmennus jatkavat tästä hyvillä mielin kohti seuraavia kisoja.

Kainuun Alueuintien tulokset

Aikaisempien kilpailuharjoitusten ja alueuintien tulokset löytyvät täältä

Kiitos kaikille osallistujille, toimitsijoille ja ohjaajille! Seuraavat Kainuun Alueuinnit ja kilpailuharjoitukset ovat lauantaina 22.10.