Sääntömääräinen Syyskokous 4.10.2022

Kajaanin Uimaseura ry:n sääntömääräinen Syyskokous 2022 pidetään Vesiliikuntakeskus Kaukaveden kokoustilassa, tiistaina 4.10.2022 klo 18 alkaen. Kokouksessa käydään läpi muun muassa vuoden 2023 talousarvio, käsitellään muutosehdotusta kilparyhmien harrastusmaksuihin, ja valitaan johtokuntaan 2 uutta jäsentä sekä uusi puheenjohtaja.

Jos olet kiinnostunut johtokunnassa toimimisesta, ole yhteydessä seuran puheenjohtajaan. [email protected]

Johtokunnassa pääset päättämään yhdessä muiden jäsenten kanssa seuran toimintatavoista, tulevaisuudesta ja talousasioista, sekä tekemään tätä tärkeää työtä seuramme uimareiden hyväksi yhteistyössä valmennuksen ja toiminnanjohtajan kanssa.

Seuran sääntömääräisissä kokouksissa äänioikeus on vain seuran jäsenillä. Jäseneksi voi liittyä maksamalla kannattajajäsenyyden, joka on 15€ vuodessa. Maksamalla jäsenyyden nyt, se on voimassa vuoden 2022 loppuun.

Tervetuloa syyskokoukseen!