Kevään 2023 Kajaanin kisat

Kajaanin Uimaseura järjestää keväällä kolmet alueuinnit + kilpailuharjoitukset sekä kansalliset kilpailut “Kaukaveden Kevätuinnit”. Kaikki kilpailut käydään 50m radoilla.

Kainuun alueuinnit ja kilpailuharjoitukset uidaan iltaisin la 11.2, la 1.4 sekä su 21.5. Tuttuun tapaan ilta aloitetaan kilpailuharjoituksilla klo 18.30. Kilpailuharjoituksiin voivat osallistua kaikki halukkaat. Lajeina 25m vapaauintia ja 25m selkäuintia.

Kainuun Alueuinnit uidaan 50m radoilla klo 19 alkaen. Kilpailukutsut kahteen ensimmäiseen alueuintiin löytyvät kilpailukalenteristamme. Kainuun Alueuinneissa ja kilpailuharjoituksissa ovat säännöllisesti mukana Swimming Club Vuokatin uimarit.

Kansalliset Kaukaveden Kevätuinnit uidaan 6.-7.5.2023 Vesiliikuntakeskus Kaukavedessä, Kajaani. Kilpailukutsu julkaistaan lähiaikoina. Pysythän kuulolla😁