Aikuiset

Kajaanin Uimaseurassa aikuiset pääsevät harjoittelemaan uintia Mastersryhmässä, sekä kehittämään uintiteknikkaansa tekniikkakursseilla. Tekniikkakurssit on suunniteltu niin, että kurssin päätyttyä voi luontevasti jatkaa uintiharrastusta Mastersryhmässä. Ilmoittaudu mukaan kesän 2022 avovesiuintikurssille!

Mastersryhmä soveltuu erinomaisesti mm. kilpauintia harrastaneille, aktiivisille tai tavoitteellisille uimareille. Ryhmässä harjoitellaan jokaisen lajin tekniikoita ja tehoalueita. Uintiharjoitukset ovat joka torstai klo 20-21 ja sunnuntai klo 8:30-10.

Harrastusmaksu keväälle 2022 on ilmoittautumismaksu 50 € + 6 € / uintikerta.

Ohjaajat: Imke Höfling ja Aapo Karjalainen

Ryhmä pyörii koko ajan, ja kevään 2022 harjoitukset ovat hyvässä vauhdissa. Tule mukaan koska vain! Ilmoittaudu klikkaamalla alla olevasta kuvakkeesta. Ilmoittautumisohjeet ovat sivun alaosassa.

Aikuisten uintitekniikkakurssi. Seuraava toteutus on syyskuussa 2022.

Kurssin sisältö
• Kurssi soveltuu aikuisille tai nuorille, jotka osaavat uida 200 metriä.
• Kurssilla käydään läpi vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikat ja lajiharjoittelun perusteet.
• Harjoiteltavia osa-alueita ovat muun muassa hengitystekniikka, kellunnat, liut ja sukellukset. Tavoitteena on saada uinnista rento, tehokas ja mukava liikkumismuoto.
• Harrastusta voi jatkaa Mastersryhmän kanssa kurssin jälkeen.

Hinta ja ilmoittautuminen
• Kurssin hinta on 140 €.
• Kurssin suorittaneet voivat jatkaa harrastusta Mastersryhmässä hintaan 6€ / krt.

Avovesiuintikurssi

Kesän 2022 kurssi alkaa maanantaina 11.7.2022 klo 17.15. Kurssin kuvaus:

Avovesiuintitekniikan harjoittelu, pääasiassa vapaauinnin tekniikalla. Kurssilla harjoiteltavia eri osa-alueita ovat mm. suunnan ottaminen, hengittäminen vedessä ja käsivedon tekniikka. Kurssin tarkoitus on tarjota opastusta itsenäiseen avovesiuintiin. Paikkana on Hoikanlampi, 3 x 45min. Kurssin hinta on 50€. Aikataulu: ma 11.7 klo 17.15-18, ti 12.7 klo 17.15-18 ja to 14.7 klo 18.15-19. Kurssin hinta on 50€.

Kurssi on kaikille avovesiuinnista kiinnostuneille uimataitoisille (uimataito vähintään 200m) nuorille ja aikuisille. Mukaan mahtuu max. 8 henkilöä.

Lisätietoa voi kysyä Imkeltä sähköpostitse: [email protected]

ILMOITTAUTUMISOHJEET, jos sinulla EI ole vielä myClub-tunnuksia.

Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisen myClub ID-käyttäjätilin luomista, jolla kirjaudut sisään.

1. Anna ensin sähköpostiosoitteesi ja omat tietosi. (Toivomme, että käytätte henkilökohtaista sähköpostia. Yritys/organisaatio sähköpostit luokittelevat tulevat viestit ja laskut herkästi roskapostiksi.)

2. Klikkaat oman ikäryhmäsi -> ”Olen 13-vuotias tai yli”.

3. Anna oma nimesi ja salasana palvelun käyttöä varten ja hyväksy palvelun käyttöehdot.

4. Anna omat tietosi.

Klikkaa alla olevaa ”ILMOITTAUDU TAPAHTUMIIN”

Valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua ja paina ”Ilmoittaudu tästä”