Aikuiset

Kajaanin Uimaseurassa aikuiset ja nuoret (15 vuodesta ylöspäin) pääsevät harjoittelemaan uintia Aikuisten treeniryhmässä, sekä kehittämään uintitekniikkaa tekniikkakursseilla.

Aikuisten treeniryhmä. Kevään 2023 harjoitukset alkavat sunnuntaina 8.1.

Ryhmä soveltuu erinomaisesti kaiken tasoisille kuntouimareille. jotka osaavat uida 100 metriä vapaauinnin tekniikalla. Ryhmässä harjoitellaan jokaisen lajin tekniikoita ja tehoalueita. Uintiharjoitukset ovat joka torstai klo 20-21 ja sunnuntai klo 8:30-10.

Harrastusmaksu keväällä 2023 on ilmoittautumismaksu 50 € + 6 € / uintikerta.

Ohjaajat: Imke Höfling ja Aapo Karjalainen

Ilmoittaudu ryhmään klikkaamalla sivun alaosassa olevasta kuvakkeesta. Ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetetään ilmoittautumismaksun lasku.

Aikuisten uintitekniikkakurssi. Seuraava toteutus alkaa 8.1.2023!

Kurssin sisältö
• Kurssi soveltuu aikuisille tai nuorille (15 vuodesta ylöspäin). Uimataito 100 metriä yhtä mittaa. Ei vaadita tekniikan pohjataitoja.
• Kurssilla käydään läpi vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikat.
• Harjoiteltavia osa-alueita ovat muun muassa hengitystekniikka, uintiasento, liuku ja sukellukset. Tavoitteena on saada uinnista rento, tehokas ja mukava liikkumismuoto.

Aikataulu
• Kurssi alkaa su 8.1.2023, viimeinen kerta su 5.2.2023.
• Kurssin kesto 8 krt. Harjoitukset to-ilta klo 20-21 ja su-aamu klo 9-10.
• Harjoituksia ei ole sunnuntaina 22.1.
• Harjoitusten aikana halli on muulta yleisöltä suljettuna.

Hinta ja ilmoittautuminen
• Kurssin hinta on 109 €. Ilmoittaudu kurssille kaverin kanssa, niin saatte molemmat 10 € alennuksen kurssin hinnasta! Kaverin nimi pitää kertoa ilmoittautumisen yhteydessä.
• Kurssin suorittaneet voivat jatkaa harrastusta keväällä 2023 Aikuisten treeniryhmässä hintaan 6€ / krt

Ohjaajat: Imke Höfling ja Teemu Peteri

Ilmoittaudu kurssille alla olevan kuvakkeen kautta.

Avovesiuintikurssi

Seuraava toteutus kesällä 2023

ILMOITTAUTUMISOHJEET, jos sinulla EI ole vielä myClub-tunnuksia.

Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisen myClub ID-käyttäjätilin luomista, jolla kirjaudut sisään.

1. Anna ensin sähköpostiosoitteesi ja omat tietosi. (Toivomme, että käytätte henkilökohtaista sähköpostia. Yritys/organisaatio sähköpostit luokittelevat tulevat viestit ja laskut herkästi roskapostiksi.)

2. Klikkaat oman ikäryhmäsi -> ”Olen 13-vuotias tai yli”.

3. Anna oma nimesi ja salasana palvelun käyttöä varten ja hyväksy palvelun käyttöehdot.

4. Anna omat tietosi.

Klikkaa alla olevaa ”ILMOITTAUDU TAPAHTUMIIN”

Valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua ja paina ”Ilmoittaudu tästä”