Aikuiset

Kajaanin Uimaseurassa aikuiset pääsevät harjoittelemaan uintia Mastersryhmässä, sekä kehittämään uintiteknikkaansa tekniikkakursseilla. Tekniikkakurssit on suunniteltu niin, että kurssin päätyttyä voi luontevasti jatkaa uintiharrastusta Mastersryhmässä.

Mastersryhmä soveltuu erinomaisesti mm. kilpauintia harrastaneille, aktiivisille tai tavoitteellisille uimareille. Ryhmässä harjoitellaan jokaisen lajin tekniikoita ja tehoalueita. Uintiharjoitukset ovat joka torstai klo 20-21 ja sunnuntai klo 8:30-10.

Harrastusmaksu syksylle 2021 on ilmoittautumismaksu 50 € + 6 € / uintikerta.

Ohjaajat: Imke Höfling, Aapo Karjalainen ja Teemu Peteri

Ryhmä pyörii koko ajan, joten tule mukaan koska vain! lmoittaudu klikkaamalla alla olevasta kuvakkeesta. Ilmoittautumisohjeet ovat sivun alaosassa.

Aikuisten uintitekniikkakurssi. Seuraava toteutus on syyskuussa 2021. Ilmoittaudu kurssille nyt!

Kurssin sisältö
• Kurssi soveltuu aikuisille tai nuorille, jotka osaavat uida 200 metriä.
• Kurssilla käydään läpi vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikat ja lajiharjoittelun perusteet.
• Harjoiteltavia osa-alueita ovat muun muassa hengitystekniikka, kellunnat, liut ja sukellukset. Tavoitteena on saada uinnista rento, tehokas ja mukava liikkumismuoto.
• Harrastusta voi jatkaa Mastersryhmän kanssa kurssin jälkeen.

Aikataulu
• Kurssi alkaa to 16.9.2021, viimeinen kerta su 17.10.2021.
• Kurssin kesto 10 krt, 2 krt viikossa.
• Harjoitukset to-ilta klo 20-21 ja su-aamu klo 9-10.
• Harjoitusten aikana halli on muulta yleisöltä suljettuna.

Hinta ja ilmoittautuminen
• Kurssin hinta on 140 €.
• Kurssin suorittaneet voivat jatkaa harrastusta Mastersryhmässä hintaan 6€ / krt.

Ryhmään voi ilmoittautua klikkaamalla alla olevasta kuvakkeesta. Ilmoittautumisohjeet ovat sivun alaosassa.

Avovesiuintikurssi

Kurssin kuvaus:

Avovesiuintitekniikan harjoittelu, pääasiassa vapaauinnin tekniikalla. Kurssilla harjoiteltavia eri osa-alueita ovat mm. suunnan ottaminen, hengittäminen vedessä ja käsivedon tekniikka. Kurssin tarkoitus on tarjota opastusta itsenäiseen avovesiuintiin. Paikkana on Hoikanlampi, 3 x 45min. Kurssin hinta on 50€.

Kurssi on kaikille avovesiuinnista kiinnostuneille uimataitoisille (uimataito vähintään 200m) nuorille ja aikuisille. Mukaan mahtuu max. 8 henkilöä.

ILMOITTAUTUMISOHJEET, jos sinulla EI ole vielä myClub-tunnuksia.

Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisen myClub ID-käyttäjätilin luomista, jolla kirjaudut sisään.

1. Anna ensin sähköpostiosoitteesi ja omat tietosi. (Toivomme, että käytätte henkilökohtaista sähköpostia. Yritys/organisaatio sähköpostit luokittelevat tulevat viestit ja laskut herkästi roskapostiksi.)

2. Klikkaat oman ikäryhmäsi -> ”Olen 13-vuotias tai yli”.

3. Anna oma nimesi ja salasana palvelun käyttöä varten ja hyväksy palvelun käyttöehdot.

4. Anna omat tietosi.

Klikkaa alla olevaa ”ILMOITTAUDU TAPAHTUMIIN”

Valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua ja paina ”Ilmoittaudu tästä”