Aikuiset

Kajaanin Uimaseurassa aikuiset pääsevät harjoittelemaan uintia Mastersryhmässä, sekä kehittämään uintiteknikkaansa tekniikkakursseilla. Tekniikkakurssit on suunniteltu niin, että kurssin päätyttyä voi luontevasti jatkaa uintiharrastusta Mastersryhmässä.

Mastersryhmä soveltuu erinomaisesti mm. kilpauintia harrastaneille, aktiivisille tai tavoitteellisille uimareille. Ryhmässä harjoitellaan jokaisen lajin tekniikoita ja tehoalueita. Uintiharjoitukset ovat joka torstai klo 20-21 ja sunnuntai klo 8:30-10. Lihaskunto- / juoksutekniikkaharjoitukset Kajaanihallissa sunnuntaina klo 17 – 18.

Harrastusmaksu keväälle 2021 on ilmoittautumismaksu 50 € + 6 € / uintikerta. Lihaskunto- / juoksutekniikkaharjoitukset sisältyvät ilmoittautumismaksuun.

Ohjaajat: Imke Höfling, Aapo Karjalainen ja Teemu Peteri

Ryhmä pyörii koko ajan, joten tule mukaan koska vain!

Aikuisten uintitekniikkakurssi. Kevään kurssi on käynnissä. Seuraava toteutus on syksyllä 2021.

Kurssin sisältö
• Kurssi soveltuu aikuisille tai nuorille, jotka osaavat uida 200 metriä.
• Kurssilla käydään läpi uinnin perustekniikat ja lajiharjoittelun perusteet.
• Tavoitteena on saada uinnista rento, tehokas ja mukava liikkumismuoto.
• Harrastusta voi jatkaa Mastersryhmän kanssa kurssin jälkeen.

Aikataulu
• Kurssin kesto 10 krt, 2 krt viikossa.
• Harjoitusten aikana halli on muulta yleisöltä suljettuna.

Hinta ja ilmoittautuminen
• Kurssin hinta on 140 €.
• Kurssin suorittaneet voivat jatkaa harrastusta Mastersryhmässä hintaan 6€ / krt.

ILMOITTAUTUMISOHJEET, jos sinulla EI ole vielä myClub-tunnuksia.

Palvelun käyttö edellyttää henkilökohtaisen myClub ID-käyttäjätilin luomista, jolla kirjaudut sisään.

1. Anna ensin sähköpostiosoitteesi ja omat tietosi. (Toivomme, että käytätte henkilökohtaista sähköpostia. Yritys/organisaatio sähköpostit luokittelevat tulevat viestit ja laskut herkästi roskapostiksi.)

2. Klikkaat oman ikäryhmäsi -> ”Olen 13-vuotias tai yli”.

3. Anna oma nimesi ja salasana palvelun käyttöä varten ja hyväksy palvelun käyttöehdot.

4. Anna omat tietosi.

Klikkaa alla olevaa ”ILMOITTAUDU TAPAHTUMIIN”

Valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua ja paina ”Ilmoittaudu tästä”