Harrastusmaksut

Kajaanin Uimaseuran toiminta jakaantuu kahdelle jaksolle, syysjaksolle ja kevätjaksolle. Harrastusmaksut laskutetaan kahdesti vuodessa. Syysjaksolta ja kevätjaksolta tulee erilliset harrastusmaksut, syys-lokakuussa ja tammi-helmikuussa.

Ryhmä/kurssiHarrastusmaksu/jakso
Uimakoulut130 €
Vesirallit150 €
Tekniikkarallit170 €
Pikkukilpurit190 €
Rollo210 €
IKM230 €
Kilpurit250 €
Mastersryhmä50 € + 6€/krt
Aikuisten tekniikkaryhmä200 €
Rintauinnin tekniikkakurssi80 €

Rintauinnin tekniikkakurssin kesto 5krt (90min).

Mastersryhmän ilmoittautumismaksu velotetaan molempien jaksojen alussa. Lasku uiduista kerroista tulee jakson loputtua.

Lasten ja nuorten kohdalla laskutamme vesirallista ylöspäin harrastusmaksun lisäksi 7€ vakuutusmaksun. Vakuutus on voimassa vuoden (syyskuu 2020 – syyskuu 2021). Uimarit, jotka omaavat kilpailulisenssin ovat vakuutettuja ja heille ei tule vakuutusmaksua.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu sisältyy harrastusmaksuun. Seuran jäseneksi voi myös liittyä, vaikka ei osallistu harrastustoimintaan. Tällainen kannattajajäsenyys maksaa 15€ vuodelta. Jäsenyys on voimassa tammikuusta-joulukuuhun. Liittymislomake löytyy täältä.