Harrastusmaksut

Kajaanin Uimaseuran toiminta jakaantuu kahdelle jaksolle, syysjaksolle ja kevätjaksolle. Harrastusmaksut laskutetaan kahdesti vuodessa. Syysjaksolta ja kevätjaksolta tulee erilliset harrastusmaksut, syys-lokakuussa ja tammi-helmikuussa.

Ryhmä/kurssiHarrastusmaksu/jakso
Sammakot130 €
Kalat/Delfiinit140€
Vesiralli150 €
Treeniryhmä160€
Tekniikkaralli170 €
Pikkukilpurit230 €
IKM (treenit 4 krt/viikko)280 €
Akatemia/IKM (treenit 5+ krt/viikko)330 €
Mastersryhmä50 € + 6€/krt
Aikuisten uintitekniikkakurssi140 €
Avovesiuintikurssi50 €

Mastersryhmään osallistuvat saavat laskun jakson loputtua.

Lasten ja nuorten kohdalla laskutamme vesirallista ylöspäin harrastusmaksun lisäksi 7€ vakuutusmaksun. Vakuutus on voimassa vuoden (syyskuu 2022 – elokuu 2023). Huoltajat ovat vastuussa uimarin vakuutuksesta, jos hänelle on ostettu kilpailulisenssi.

Jäsenmaksu

Lapset, nuoret ja aikuiset, jotka osallistuvat harrastustoimintaan ja maksavat niistä harrastusmaksuja ovat automaattisesti seuran jäseniä. Jäsenyys loppuu, kun ei enään osallistu ryhmän toimintaan ja maksa harrastusmaksua.

Kajaanin Uimaseuran jäseneksi voi myös liittyä, vaikka ei osallistu maksulliseen harrastustoimintaan. Tällainen kannattajajäsenyys maksaa 15€ per kalenterivuosi.

Kannattajajäsen saa oikeuden osallistua Kajaanin Uimaseuran sääntömääräisiin syys- ja kevätkokouksiin sekä hän voi osallistua ilman erillistä maksua Masters-ryhmän juoksu- ja lihaskuntotreeneihin Kajaanihallin yleisurheilutilassa sunnuntaisin klo 17-18.

Jäsenyys on voimassa aina vuoden kerrallaan tammikuusta-joulukuuhun. Jäsenlasku lähetetään aina seuraan liittymisen yhteydessä tai tammikuussa, kun uusi kalenterivuosi alkaa.

Antakaa liittymisen yhteydessä kaikki yhteystiedot pois lukien henkilötunnus. Puutteelliset yhteystiedot estävät laskun lähettämisen, ja tällöin jäsenyys ei voi astua voimaan. Jäsenlasku toimitetaan sähköpostiin, jonka lisäsitte yhteystietoihin.