Harrastusmaksut

Kajaanin Uimaseuran toiminta jakaantuu kahdelle jaksolle, syysjaksolle ja kevätjaksolle. Harrastusmaksut laskutetaan kahdesti vuodessa. Syysjaksolta ja kevätjaksolta tulee erilliset harrastusmaksut, syys-lokakuussa ja tammi-helmikuussa.

Ryhmä/kurssiHarrastusmaksu/jakso
Uimakoulut130 €
Vesirallit150 €
Tekniikkarallit170 €
Pikkukilpurit210 €
Rollo230 €
IKM250 €
Mastersryhmä50 € + 6€/krt
Aikuisten uintitekniikkakurssi140 €
Avovesiuintikurssi50 €

Mastersryhmään osallistuvat saavat laskun jakson loputtua.

Lasten ja nuorten kohdalla laskutamme vesirallista ylöspäin harrastusmaksun lisäksi 7€ vakuutusmaksun. Vakuutus on voimassa vuoden (syyskuu 2020 – syyskuu 2021). Uimarit, jotka omaavat kilpailulisenssin ovat vakuutettuja ja heille ei tule vakuutusmaksua.

Jäsenmaksu

Lapset, nuoret ja aikuiset, jotka osallistuvat harrastustoimintaan ja maksavat niistä harrastusmaksuja ovat automaattisesti seuran jäseniä. Jäsenyys loppuu, kun ei enään osallistu ryhmän toimintaan ja maksa harrastusmaksua.

Kajaanin Uimaseuran jäseneksi voi myös liittyä, vaikka ei osallistu maksulliseen harrastustoimintaan. Tällainen kannattajajäsenyys maksaa 15€ per kalenterivuosi.

Kannattajajäsen saa oikeuden osallistua Kajaanin Uimaseuran sääntömääräisiin syys- ja kevätkokouksiin sekä hän voi osallistua ilman erillistä maksua Masters-ryhmän juoksu- ja lihaskuntotreeneihin Kajaanihallin yleisurheilutilassa sunnuntaisin klo 17-18.

Liittymällä nyt, jäsenyys on voimassa 31.12.2022 asti. Sen jälkeen jäsenyys on voimassa aina vuoden kerrallaan tammikuusta-joulukuuhun. Jäsenlasku lähetetään aina seuraan liittymisen yhteydessä tai tammikuussa, kun uusi kalenterivuosi alkaa.

Antakaa liittymisen yhteydessä kaikki yhteystiedot pois lukien henkilötunnus. Puutteelliset yhteystiedot estävät laskun lähettämisen, ja tällöin jäsenyys ei voi astua voimaan. Jäsenlasku toimitetaan sähköpostiin, jonka lisäsitte yhteystietoihin.