Kaukaveden Kevätuinnit 2022

Kilpailuinfo. Kajaanin Uimaseura ry järjestää Suomen Uimaliiton luvalla avoimet kansalliset Kaukaveden Kevätuinnit Vesiliikuntakeskus Kaukavedessä 30.4-1.5.2022. Kilpailut uidaan 4 x 50m radoilla, sähköinen ajanotto. Lauantain kilpailujakso alkaa klo 12 ja sunnuntain kilpailujakso klo 10. Kilpailuiden aikana voi verrata 3 x 25m:n radoilla.

Kisainfo

Kilpailukutsu

Aikataulut lauantai ja sunnuntai

Erälistat ja tulokset

Tiedustelut: [email protected]

Kahvio ja ruokailu. Uimahallin kahvio on auki molempina kilpailupäivinä klo 9-15. Kajaanin Mamselli tarjoaa ruokailun sen ennakkoon varanneille lauantaina klo 11.30-15 ja sunnuntaina klo 10.30-14.30. Molempina päivinä ruoka katetaan noutopöytään Kaukaveden kahvioon kisojen ajaksi. Aterian hinta on 10,00€/hlö. Ruokalistan ja muut tiedot voi tarkistaa ennakkoon täältä.

Kajaanin Mamselli laskuttaa ennakkoon ilmoitetun määrän. Ruokailun voi maksaa myös paikan päällä käteisellä tai pankkikortilla.