Ohjaajahaku

Oletko kiinnostunut uinnin ohjaamisesta?

Kajaanin Uimaseura hakee jatkuvasti uusi osa-aikaisia uimaopettajia, ohjaajia ja kilpauintivalmentajia ohjaamaan lasten uimakouluja sekä valmennusryhmiä.

Uimakoulut ovat maanantaisin klo 17-20. Uimakouluissa opetetaan pääasiassa 4-6-vuotiaita lapsia, joilla ei ole vielä uimataitoa. Valmennusryhmiä on useita joka päivä klo 16-20 välisenä aikana ja uimarit ovat pääasiassa 7-15 -vuotiaita. Harjoituksissa keskitytään tekniikan kehittämiseen ja kilpailemiseen tähtäävään harjoitteluun huomioiden jokaisen uimarin oma kehitystaso. Keskeistä on myös liikunnalliseen elämäntapaan kasvattaminen sekä mukava yhdessäolo liikuntaharrastuksen parissa.

Olet etsimämme henkilö, jos olet innokas kehittämään itseäsi uintivalmentajana ja toimimaan Kajaanin Uimaseuran valmennustiimissä. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy jokin tai useampi seuraavista:

• suoritettu Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uimaopettajakurssi
  • suoritettu Suomen Uimaliiton ohjaaja- tai valmentajakurssi
  • omaat vahvan lajitaustan
  • sinulla on alalle soveltuva koulutus

Tarvittaessa seura tarjoaa lisäkoulutusta.

Arvostamme myönteistä asennetta ja kokemusta lasten kanssa toimimisesta. Työ edellyttää kykyä toimia vastuullisesti ja itsenäisesti uimahallin vaativassa toimintaympäristössä.

Osaamisesta, innostuksesta ja tarpeesta riippuen ohjaustunteja on 1 – 10 tuntia viikossa ja työstä maksetaan tuntipalkkaa 10 € / ohjaustunti. Liikunta-alaa opiskeleville voimme tarjota myös mahdollisuuden suorittaa seurassamme työharjoittelun tai antaa toimeksiannon opinnäytetyötä varten.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Teemu Peteri