Seura

Kajaanin Uimaseura järjestää toimintaa eri ikäisille, eri tasoisille ja erilaisiin tavoitteisiin pyrkiville uimareille. Lapsille on uimaopetusta, harrastustoimintaa ja kilpauintia. Aikuiset voivat harrastaa uintia Mastersryhmässä tai osallistua tekniikkakursseille.

Seuramme tavoitteena on edistää uima- ja hengenpelastustaitoa sekä uintiurheilua Kajaanissa ja sen lähiympäristössä. Asiantunteva ohjaus kaikissa ryhmissä ja hyvät olosuhteet harrastamiseen ovat tärkeitä tavoitteemme saavuttamiseksi. Ohjauksen laatua kehitämme osallistumalla säännöllisesti Suomen Uimaliiton sekä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton kursseille. Harrastustoiminnan olosuhteita kehitämme jatkuvasti yhdessä Kajaanin kaupingin kanssa.

FAKTAA

Perustettu: 1937