Kajaanin Uimaseura

Tekniikkaryhmät

Vesiralli. Vesiralli on tarkoitettu uintiharrastusta aloittaville lapsille. Ryhmiä on kolmea tasoa. Vesiralli 1-ryhmään tullessaan lapsi osaa uida 25 m yhtäjaksoisesti selällään tai vatsallaan. Harjoituksissa käydään hauskasti ja monipuolisesti läpi uintiurheilun perusteita. Alussa tavoitteena on oppia uimaan vapaauintia ja selkäuintia oikealla tekniikalla. Vesirallin tasot suoritettuaan lapsi osaa uida 50 metriä vapaauintia ja selkäuintia oikealla tekniikalla sekä osaa rintauinnin ja perhosuinnin alkeet. Lapsille tulee uintitekniikan lisäksi tutuiksi uimahypyt, vesipelastus sekä erilaiset vesileikit ja -pelit. Vesiralli toiminnan tavoitteena on tukea lapsen kasvua ja antaa jokaiselle lapselle uusia onnistumisen kokemuksia vedessä.

Kajaanin Uimaseurassa vesiralliryhmiä on kolme.  Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa Kajaanin Kaukavedessä, harjoituksen kesto 60min. Vesirallin harrastusmaksu keväälle 2021 on 150€.

Tekniikkaralli. Tekniikkaralli on suunnattu lapsille, jotka ovat suorittaneet vesirallin tai osaavat uida 50 metriä vapaauintia ja selkäuintia oikealla tekniikalla sekä taitavat rintauinnin ja perhosuinnin alkeet. Tavoitteena on kehittää uintitekniikkaa niin, että lapsi pystyy uimaan 100 metriä sekauintia kilpailusääntöjen mukaisella tekniikalla. Käännökset ja hypyt ovat oleellinen osa harjoittelua. Tekniikkarallilaiset osallistuvat halutessaan Kajaanin Uimaseuran tai lähialueen kilpailuihin. Tekniikkarallin harrastusmaksu keväälle 2021 on 170€.

Kevään 2021 ryhmät ja harjoitusajat

Vesiralli 1, Täynnä.

Lauantai klo 9:00-10:00

Ohjaajat: Henna Pernu ja Erika Viitanen

Vesiralli 2, Täynnä.

Sunnuntai klo 18:30-19:30

Ohjaajat: Emma Takalo ja Siiri Matero

Vesiralli 3, Täynnä.

Lauantai klo 9:00-10:00

Ohjaajat: Nea Luurila ja Tiia-Maria Kuosa

Vesiralli 4, Täynnä.

Sunnuntai klo 18:30-19:30

Ohjaajat: Erika Viitanen ja Micaela Moilanen

Tekniikkaralli aloittava, Täynnä.

Torstai klo 17-18

Perjantai klo 16-17

Valmentaja: Teemu Peteri

Tekniikkaralli jatkuva, Täynnä.

Maanantai klo 17-18

Keskiviikko klo 16-17

Valmentaja: Kalle Heikkinen

Lisätietoa ryhmistä:
[email protected]