Uimakoulut

Kajaanin Uimaseura järjestää uimakouluja kaikentasoisille lapsille neljännestä ikävuodesta ylöspäin.

Sammakot -ryhmä on tarkoitettu veteen totutteleville lapsille joilta puuttuu uimataito. Uimakoulussa harjoitellaan veteen kastautumista, kellumista, liukumista, sukeltamista ja uintitekniikoiden alkeita (myyrä ja alkeiselkä), tavoitteena 10m:n uimataito. Leikki ja erilaiset pelit kuuluvat uimakoulun jokaiseen kertaan, pyrimme opettelemaan taitoja mahdollisimman paljon leikin kautta. Opetus tapahtuu pääasiassa opetusaltaassa.

Kalat -ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka ovat joko käyneet Sammakot -ryhmän tai osaavat sukeltaa ja uida yli 5m vatsallaan sekä selällään ilman apuvälineitä. Uimakoulussa harjoitellaan kehonhallintaa vedessä, hyppimistä veteen ja uintitekniikoiden alkeita (myyrä, asu, alkeisrintauinti), tavoitteena 25m:n uimataito. Uimakouluun kuuluu myös olennaisesti leikki ja erilaiset pelit. Opetus tapahtuu opetusaltaassa, mutta käymme uimassa ja hyppimässä myös isossa altaassa

Uimakoulut kokoontuuvat syksyllä 2020, 15 kertaa maanantaisin. Kokoontuminen 20 min ennen uimakoulun alkua Kaukaveden aulassa. Uimakoulun harrastusmaksu syksylle 2020 on 130€.

Syksyn 2020 uimakoulut ja harjoitusajat:

Sammakot 1 (4-6v)

Maanantai klo 17:00-17:30

Sammakot 2 (yli 5v)

Maanantai klo 18:50-19:20

Kalat 1 (6-8v)

Maanantai klo 17:30-18:15

Kalat 2 (7v ja yli)

Maanantai klo 18:05-18:50

Ei uimakoulua 12.10. syysloma

Ilmoittautuminen ryhmiin ja tiedustelu:
[email protected]

Kajaanin Uimaseuran uimakoulussa opettavat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton ja Suomen Uimaliiton kouluttamat ohjaajat.