Urheiluakatemia

Vuonna 2021 Kajaanin Uimaseura liittyi Vuokatti-Ruka urheiluakatemiaan kuuluvan Kajaanin urheilukampuksen toimintaan. Tarjoamme Kajaanissa akatemiavalmennusta 2. asteen opiskelijoille sekä ammattikorkeakoulu opiskelijoille. Lehtikankaan liikuntaluokkaa käyvät uimarit voivat osallistua maanantain akatemiaharjoituksiin 9. luokasta lähtien.

Urheiluakatemiatoimintaan osallistuva urheilija pystyy yhdistämään opiskelun ja harjoittelun tavalla, joka mahdollistaa menestymisen niin urheilussa kuin opinnoissa. Opiskelija saa akatemiaopinnoista opintosuorituksia sekä ammatillisessa koulutuksessa että lukio-opinnoissa. Toisen asteen akatemiaopiskelijat saavat harjoitella kuusi tuntia viikossa opiskelupäivän aikana, mikä mahdollistaa kahdet harjoitukset päivässä ilman, että tarvitsee herätä ennen auringonnousua. Harjoitukset pidetään Vesiliikuntakeskus Kaukavedessä, joka on kävelymatkan etäisyydellä 2. asteen kouluista ja ammattikorkeakoulusta.

Harjoitukset tapahtuvat pienissä ryhmissä, joka mahdollistaa yksilöllisen valmennuksen uimarille.  Urheilijalähtöinen valmennus onkin osa meidän valmennusidentiteettiämme, ja näkyvissä kaikessa arjen tekemisessä.

Akatemiavalmennuksesta vastaa Dat Nguyen. Kysymyksiä akatemiatoimintaan liittyen voi esittää Kajaanin Uimaseuran toiminnanjohtalle [email protected]

Kevään yhteishaku on auki 2. asteelle 22.2.-22.3.2022 sekä korkea-asteelle 16.-30.3.2022. Tutustu Kajaanin Urheilukampukseen ja hae mukaan!